снимка pexelsОт понеделник отварят магазините в Гърция, но не във всички

...
снимка pexelsОт понеделник отварят магазините в Гърция, но не във всички
Коментари Харесай

Гърците от три острова протестират, защото магазините им остават затворени, а в останалите райони не

снимка pexels

От понеделник отварят магазините в Гърция, само че не във всички области. Това стана причина хората от Солун, Патра и Ахея да стачкуват, защото техните търговски обекти за разлика от други области, остават затворени, съобщи БНР.

Пред затворените магазини търговците излязоха на митинг против държавното управление, защото трите области са изключени от разрешението за отваряне на комерсиалните обекти от понеделник.

Обяснението на министерството на развиването е, че прогнозите за Солун, Патра и Ахея са за увеличение на инфектираните от ковид в идващите две седмици.

Пред медиите търговците от тези региони, които действително остават под строга карантина, обявиха, че държавното управление изборно работи и нарекоха ситуацията " спектакъл на парадокса ".

В област Атика, където епидемиологичната конюнктура е сериозна повече от два месеца, магазините отварят от понеделник.

" Плащаме налози наедно с другите и желаеме равни права ", недоволстват търговците от митингите. Те оповестяват, че са заредили магазините със стока и още веднъж понасят загуби поради неналичието на съгласуваност на държавното управление.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР